TRIDEC zet een nieuwe standaard in elektronische stuursystemen

TRIDEC – marktleider in stuursystemen voor onder andere trailers en aanhangers – heeft haar elektronisch stuursystemen programma (EF-S) uitgebreid met nog niet eerder op de markt verschenen uitvoeringen en zet hiermee een nieuwe standaard.

EF-S +

De naam zegt het eigenlijk al, deze EF-S + uitvoering biedt de mogelijkheid om extra hydraulische en elektronische functies te bedienen middels één programmeerbare TRIDEC afstandsbediening. Het systeem is uit te breiden met maximaal 6 hydraulische of 12 elektronische functies, alsmede een combinatie hiervan. Men kan deze extra functies o.a. gebruiken voor het bedienen van opritten, een verstelbare zwanenhals, beweegbare steunpoten, voertuig verbreding etc.

Tevens is het mogelijk om het systeem uit te voeren met een zogenaamde soft start modus waarmee de hydraulische bewegingen soepel verlopen en de extra functies uiterst nauwkeurig bedient kunnen worden. De gebruiker heeft daarbij de mogelijkheid om via de afstandsbediening de olie flow per functie in te stellen.

EF-S light

Aan een gewicht en ruimte besparende versie is ook gedacht, de EF-S Light weegt ongeveer 140 kg minder omdat er geen gebruik meer wordt gemaakt van een eigen accupakket, in plaats daarvan wordt de benodigde energie direct via de truck geleverd. Het systeem is verder geoptimaliseerd om zeer efficiënt met de beschikbare energie om te kunnen gaan en is geschikt voor trailers met maximaal twee gestuurde assen. Het combineren van bovengenoemde versies behoort ook tot de mogelijkheden en vormt daarmee de EF-S + light

back-to-top
U kunt uw cookie-instellingen op elk moment bekijken en wijzigen door hier te klikken