Service

Trainingsinformatie

Wilt u uw klanten de hoogste kwaliteit bieden? TRIDEC biedt u ondersteuning voor, tijdens en na de aankoop van een systeem.

Wij bieden trainingen aan die kennis en vaardigheden met betrekking tot TRIDEC systemen verbeteren. Samen optimaliseren we het gebruik van onze systemen.

Wilt u uw klant een gestuurde trailer adviseren, maar ontbreekt de ervaring? Geen zorgen. Met TRIDEC's Engineering Services krijgt u ondersteuning op locatie. Klik hier voor meer informatie.
 

Mechanische systemen

Deze training, bedoeld voor technici, is gericht op het vergroten en verbeteren van de kennis met betrekking tot mechanische TRIDEC systemen. Technici leren meer over sturen in het algemeen, de te gebruiken gereedschappen, inbouwrichtlijnen en onderhoud van de TD, TD-X, TR, TR-X, BTRG en TF.

Hydraulische systemen

Deze training, bedoeld voor technici, is gericht op het vergroten en verbeteren van de kennis met betrekking tot hydraulische TRIDEC systemen. Technici leren meer over de hydraulische werking, de te gebruiken gereedschappen, inbouwrichtlijnen en onderhoud van de HF, HF-E, HS, HSC.

Ophangingen

Deze training, bedoeld voor technici, is gericht op het vergroten en verbeteren van de kennis met betrekking tot TRIDEC wielophangingen. Technici leren meer over sturen in het algemeen, de te gebruiken gereedschappen, inbouwrichtlijnen en onderhoud van de HF-O, LV-O, TP-O, DL-S, HD-O, MD-O.

Tritronic

Deze training, bedoeld voor technici, is gericht op het vergroten en verbeteren van de kennis met betrekking tot het Tritronic besturingssysteem, waarbij de nadruk ligt op de elektronische besturing. Het is een algemene cursus voor technici, waarbij onderwerpen ter spraken komen zoals het uitlijnen, de hoogteregeling en de andere mogelijkheden van de Tritronic-besturing.

Heeft u andere wensen met betrekking tot uw training? Vul dan dit formulier in voor een training op maat op een voor u geschikt moment. Kies bij datum ‘ander moment / training op maat’, dan nemen wij contact met u op!

Voor andere service gerelateerde zaken neemt u contact op met de afdeling via service@tridec.com

Engineering Services

Wilt u uw klant een gestuurde trailer adviseren, maar ontbreekt de ervaring? Geen zorgen. Met TRIDEC's Engineering Services krijgt u ondersteuning op locatie.

TRIDEC Engineering Services is uw oplossing. Samen met uw engineering team vinden we de meest geschikte oplossing voor uw uitdaging. Met uw kennis over trailer design en onze ervaring met sturen, komen we tot het beste resultaat. Met TRIDEC kiest u voor vertrouwen.

Wij voorzien u van Engineering Services. Dit bieden we wereldwijd onze klanten aan, evenals bedrijven die overwegen te kiezen voor een TRIDEC product. Omdat we er beiden baat bij hebben, kunnen we dit aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Start met het aanbieden van gestuurde trailers of breid uit met hydraulische en/of elektronische systemen. TRIDEC Engineering Services verhoogt uw efficiency, kwaliteit en kostprijs.

Vraag uw vertegenwoordiger voor meer informatie.

back-to-top
U kunt uw cookie-instellingen op elk moment bekijken en wijzigen door hier te klikken